Jeg er en gift mann på 62 år som sliter med potensen

Jeg er en gift mann på 62 år som sliter med potensen. Det har kommet gradvis. Nå har jeg problemer med at penis ikke blir hard nok og faller raskt sammen. Det er vanskelig å klare å gjennomføre samleie. Jeg er frisk, men bruker tabletter for høyt blodtrykk. Jeg har prøvd en potenspille som jeg har fått av fastlegen, men det er ikke tilstrekkelig hjelp.Er det noe mer vi kan gjøre?

Hilsen Steinar

Svar fra Potensportalen

Hei Steinar.

Det er mange som sliter med slike problemer, dessverre. Dette skyldes vanligvis at blodårene i penis ikke fungerer optimalt.

Penis kan man si er en bindevevshylse hvor urinrør, nerver og blodårer går gjennom. Resten er fylt med svamplegemer som sørger for ereksjonen.

Når hjernen tenker på å ha sex, gir de signaler til blodårene i penis om å utvide seg. Da blir det overtrykk innvendig som blodtrykket ditt lager. Blodårene der er elastiske og da fungerer det hele.

Når man blir eldre vil ofte blodårene våre bli stivere og mindre effektive. Høyt blodtrykk kan bidra til dette. Andre risikofaktorer er røyking og høyt kolesterol.

Jeg vil foreslår at man ser på potensmedisinene dine og se om man kan bruke høyere dose? Dette er det enkleste. Potenspiller er ikke farlige. De eneste som ikke kan brukes disse, er de som bruker nitroglyserinpreparater for hjertet.

Trykkbølgebehandling på penis er også et bra supplement for å bedre sirkulasjonen og kan være tilstrekkelig for å kunne klare seg uten piller. Viagra og andre potenspiller vil da også ha mer effekt. Dette er etterhvert svært godt dokumentert

Du kan søke på Sparkwave på nettet for å få mer informasjon om dette.

Vennlig hilsen
lege Ellen Skjelbred

Finner du ikke det du leter etter?

Tjenesten er gratis frem til 1.september.2020. Etter den tid vil prisen være fra 175,-

Dine svar vil også være synlig på potensportalen anonymt for å være med å hjelpe andre.

For du er ikke alene.

Du kan også ringe oss på 820 97 101.

Kontakten er helt anonym og det er ikke mulig for oss å se hvem som ringer. 

Tjenesten koster 26kr pr. minutt.